POLGÁR Időjárás
Menü
 • SPECIÁLIS
  AKCIÓ

  Be a real Man! Legyél minden élethelyzetben férfias, laza és elegáns! Mégis hogyan? A Thomas Breitling Hungary új kollekciója tökéletes megoldást kínál minderre.

  Látogass el a Thomas Breitling üzletébe!

  *Fotó: Erdélyi Gábor

 • 50 %
  KEDVEZMÉNY

  Minden nyári len ing FÉLÁRON, amíg a készlet tart!

  Gyere el a Thomas Breitling üzletbe és legyen tiéd a legjobb sportosan elegáns, nyári viselet!

1 / 1

THOMAS BREITLING

Thomas Breitling rajongók figyelem!

Üzletünk szebb, tágasabb üzlethelyiségbe költözött -közvetlenül a régi mellé, hogy a megújult kollekció darabjaiból TI még kényelmesebben válogathassatok! A Thomas Breitling márka kifejezetten a férfasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenünk "Be a real Man!" is erre utal. A márka nagyköveteként nem véletlen esett a választás Árpa Attilára és Sasvári Sándorra, ugyanis a maguk stílusával, külső megjelenésükkel, jellemükkel kiválóan tudják képviselni a Thomas Breitling márkanevet.

A piacon a márka elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiakat kívánja megcélozni. A divattervező is ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe véve alkotja a ruhákat, bátran játszva a színekkel, minőségi anyagokkal szabásokkal és széles méretválasztékkal.

Üzleteinkben minőségi, exkluzív férfi ruházati termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat. A sportosan elegáns ruházatára igényes férfiak nálunk megtalálják számításukat. Folyamatos akciókkal és új, frissülő árukészlettel igyekszünk a vásárlói igényeket kielégíteni.

A Thomas Breitling számára fontos az vásárlói elégedettség, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra.

 

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!