POLGÁR Időjárás
Menü

REPLAY

Napjainkban a Fashion Box S.p.A az egyik vezető nemzetközi cég a farmer ágazatban. Az olasz csoport amelynek székhelye Asolo (Treviso) alkalmi viseletet tervez és alkot nők,férfiak és gyermekek részére illetve cipőket és kiegészítőket!

 

Forgalmazott márkák:

SUPERDRY:
Brit dizájn, japán inspirációval.
A SUPERDRY merész grafikával és kényelmes, hétköznapi viseleteivel, több, mint 100 országban hódította meg a divatkövetők közönségét. A brit tervezésű márka főleg a casual/ sportwear jegyében készíti a mindennapok alapdarabjait. A márka védjegyévé vált dizájn zöld utat mutat a street style kedvelőinek is. Kiemelten fontos, hogy főleg a fiatalok számára tervezett ruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, kaput nyitva az aktív életmódot élőknek is. Szezonális kollekcióiban a kirívó megjelenés mellett basic, alkalmi stílusú darabok is megtalálhatóak, mint például öltöny, zakó, mely az apró, részletekben kiteljesedő Superdry-ra jellemző extrákkal van feldobva. A tökéletes, ápolt megjelenést is megcélozva a Brand megalkotta saját beauty szettjét is. A kollekcióhoz szorosan illeszkedő, praktikus csomagolású szépészeti termékei hamar a kedvenceid közé kerülnek!

 

SCOCTH&SODA:
Egy márka, mely 25 éve indult Amszterdamból hódító útjára. Egy márka, amely 2010-ben Magyarországot is elérte. A Scotch&Soda egyenlő a harmónia és minőség fogalmával, hiszen csak gondosan elkészített, részlet-gazdag, magas minőségű termékeket kínál vásárlói számára. Tervezői erőfeszítést és költséget nem kímélve nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok kiválasztása terén is. A designt főleg a Vintage jellemzi, ám a minimalista stílust kedvelők is megtalálják önmagukat minden kollekcióban. Ismerd meg a márkát közelebbről és részese a Scotch& Soda által nyújtott exkluzivitásnak.

 

REPLAY:
A REPLAY a tradicionális és modern technikát ötvözve csábítja el a divatos megjelenést igénylő emberek sokaságát, Magyarországon már több, mint 20 éve. A márka 1981 óta dolgozik azon, hogy többet adjon számodra egy farmernél, önálló stílust hozott létre, melyet vásárlói büszkén viselnek. Egyedi szabások, merész koptatások, különleges díszítések jellemzik darabjaikat, ezáltal a hétköznapi viselet is extra megjelenést biztosít. A REPLAY megjelenő kollekciói mindig bővülnek, de egy biztos: a megszokott prémium minőség az, ami Téged fogad. A farmerek mellett minden megtalálható, ami a ruhatáradba szükséges: változatos fazonok és dekoráció, valamint különleges kiegészítők!

 

A Replay egy életérzés, élj vele!

 

G-STAR:
A holland G-STAR különleges fénypontnak számít a világ ruházati piacán. A felelősségteljes gyártás mellett fontos, hogy minden egyes vásárló igényét kielégítsék, így mindig friss, új kollekciót biztosítanak a számunkra. A G-STAR-nál a folyamatos fejlődés és a minőség nem kérdés. Folytonos átalakulásuk bizonyítéka, hogy szezononként egy-egy híres designerrel, dj-vel vagy akár énekessel kollaborálnak és tárják elénk limitált kollekciós, extravagáns, mégis laza mesterműveiket. Célközönségük olyan urban, street style kedvelő emberek, akik számára kiemelkedő fontossággal bír a prémium minőség.
A G-STAR nem csak egy márka: stílus, érzés, a divat diktátora, AZ ÚJ kEDVENCED!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!