POLGÁR Időjárás
Menü

REPLAY

Kedves Vásárlóink!

Felújítási munkálatok miatt a REPLAY üzlet ideiglenesen átköltözik az A7-es üzletbe.

Megértéseteket előre is köszönjük!Bankkártyás fizetésre az üzletben van lehetőség. 
Forgalmazott márkák: Replay, G-Star, Diesel
Termékskála: Divatruházat, utcai ruházat

Járványügyi korlátozások:

  • Maximum 5 fő tartózkodhat egyszerre az üzletben;
  • Szájmaszk viselése kötelező!

A Replay a tradicionális és modern technikát ötvözve csábítja el a divatos megjelenést igénylő emberek sokaságát Magyarországon!
A farmerek mellett minden megtalálható üzletünkben ami a ruhatáradba szükséges: változatos fazonokkal, a ruhákon megjelenő változatos dekorációs elemekkel, valamint különleges kiegészítőkkel várunk! 

Már több, mint 20 éve, a márka egész pontosan 1981 óta dolgozik azon, hogy többet adjon számodra egy farmernél, önálló stílust hozott létre, melyet vásárlói büszkén viselhetnek! Egyedi szabások, merész koptatások, különleges díszítések jellemzik darabjaikat, ezáltal a hétköznapi viselet is extra megjelenést biztosít! A Replay megjelenő kollekciói mindig bővülnek, de egy biztos: a megszokott PRÉMIUM minőség az, ami téged nálunk fogad. 


Forgalmazott márkák:

REPLAY: 
A REPLAY a tradicionális és modern technikát ötvözve csábítja el a divatos megjelenést igénylő emberek sokaságát, Magyarországon már több, mint 20 éve. A márka 1981 óta dolgozik azon, hogy többet adjon számodra egy farmernél, önálló stílust hozott létre, melyet vásárlói büszkén viselnek. Egyedi szabások, merész koptatások, különleges díszítések jellemzik darabjaikat, ezáltal a hétköznapi viselet is extra megjelenést biztosít. A REPLAY megjelenő kollekciói mindig bővülnek, de egy biztos: a megszokott prémium minőség az, ami Téged fogad. A farmerek mellett minden megtalálható, ami a ruhatáradba szükséges: változatos fazonok és dekoráció, valamint különleges kiegészítők!

 

A Replay egy életérzés, élj vele!

 

G-STAR:
A holland G-STAR különleges fénypontnak számít a világ ruházati piacán. A felelősségteljes gyártás mellett fontos, hogy minden egyes vásárló igényét kielégítsék, így mindig friss, új kollekciót biztosítanak a számunkra. A G-STAR-nál a folyamatos fejlődés és a minőség nem kérdés. Folytonos átalakulásuk bizonyítéka, hogy szezononként egy-egy híres designerrel, dj-vel vagy akár énekessel kollaborálnak és tárják elénk limitált kollekciós, extravagáns, mégis laza mesterműveiket. Célközönségük olyan urban, street style kedvelő emberek, akik számára kiemelkedő fontossággal bír a prémium minőség.
A G-STAR nem csak egy márka: stílus, érzés, a divat diktátora, AZ ÚJ kEDVENCED!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!