POLGÁR Időjárás
Menü
 • 20 %
  KEDVEZMÉNY

  -20% kedvezmény minden farmer termékre!*

  * a kedvezmény kizárólag farmer termékek vásárlása esetén érvényes

  * a kedvezmény egyéb promócióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható, gift card vásárlása esetén nem érvényes

   

  A kedvezmény 2020.09.25 – 09.27 között érvényes!

1 / 1

REPLAY

Bankkártyás fizetésre az üzletben van lehetőség.
Forgalmazott márkák
: Replay, Superdry, G-Star, Diesel
Termékskála: Divatruházat, utcai ruházat

Járványügyi korlátozások:

 • Maximum 5 fő tartózkodhat egyszerre az üzletben;
 • Szájmaszk viselése kötelező!

A Replay a tradicionális és modern technikát ötvözve csábítja el a divatos megjelenést igénylő emberek sokaságát Magyarországon!
A farmerek mellett minden megtalálható üzletünkben ami a ruhatáradba szükséges: változatos fazonokkal, a ruhákon megjelenő változatos dekorációs elemekkel, valamint különleges kiegészítőkkel várunk! 

Már több, mint 20 éve, a márka egész pontosan 1981 óta dolgozik azon, hogy többet adjon számodra egy farmernél, önálló stílust hozott létre, melyet vásárlói büszkén viselhetnek! Egyedi szabások, merész koptatások, különleges díszítések jellemzik darabjaikat, ezáltal a hétköznapi viselet is extra megjelenést biztosít! A Replay megjelenő kollekciói mindig bővülnek, de egy biztos: a megszokott PRÉMIUM minőség az, ami téged nálunk fogad. 


Forgalmazott márkák:

SUPERDRY:
Brit dizájn, japán inspirációval.
A SUPERDRY merész grafikával és kényelmes, hétköznapi viseleteivel, több, mint 100 országban hódította meg a divatkövetők közönségét. A brit tervezésű márka főleg a casual/ sportwear jegyében készíti a mindennapok alapdarabjait. A márka védjegyévé vált dizájn zöld utat mutat a street style kedvelőinek is. Kiemelten fontos, hogy főleg a fiatalok számára tervezett ruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, kaput nyitva az aktív életmódot élőknek is. Szezonális kollekcióiban a kirívó megjelenés mellett basic, alkalmi stílusú darabok is megtalálhatóak, mint például öltöny, zakó, mely az apró, részletekben kiteljesedő Superdry-ra jellemző extrákkal van feldobva. A tökéletes, ápolt megjelenést is megcélozva a Brand megalkotta saját beauty szettjét is. A kollekcióhoz szorosan illeszkedő, praktikus csomagolású szépészeti termékei hamar a kedvenceid közé kerülnek!

 

REPLAY: 
A REPLAY a tradicionális és modern technikát ötvözve csábítja el a divatos megjelenést igénylő emberek sokaságát, Magyarországon már több, mint 20 éve. A márka 1981 óta dolgozik azon, hogy többet adjon számodra egy farmernél, önálló stílust hozott létre, melyet vásárlói büszkén viselnek. Egyedi szabások, merész koptatások, különleges díszítések jellemzik darabjaikat, ezáltal a hétköznapi viselet is extra megjelenést biztosít. A REPLAY megjelenő kollekciói mindig bővülnek, de egy biztos: a megszokott prémium minőség az, ami Téged fogad. A farmerek mellett minden megtalálható, ami a ruhatáradba szükséges: változatos fazonok és dekoráció, valamint különleges kiegészítők!

 

A Replay egy életérzés, élj vele!

 

G-STAR:
A holland G-STAR különleges fénypontnak számít a világ ruházati piacán. A felelősségteljes gyártás mellett fontos, hogy minden egyes vásárló igényét kielégítsék, így mindig friss, új kollekciót biztosítanak a számunkra. A G-STAR-nál a folyamatos fejlődés és a minőség nem kérdés. Folytonos átalakulásuk bizonyítéka, hogy szezononként egy-egy híres designerrel, dj-vel vagy akár énekessel kollaborálnak és tárják elénk limitált kollekciós, extravagáns, mégis laza mesterműveiket. Célközönségük olyan urban, street style kedvelő emberek, akik számára kiemelkedő fontossággal bír a prémium minőség.
A G-STAR nem csak egy márka: stílus, érzés, a divat diktátora, AZ ÚJ kEDVENCED!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!