POLGÁR Időjárás
Menü

J.PRESS

Bankkártyás fizetésre az üzletben van lehetőség.
Elfogadott utalványok:
M3 Outlet Utalvány, J.Press ajándékkártya
Forgalmazott márkák: J.Press
Termékskála: női és férfi fehérneműk és zoknik, hálóruha, fürdőruha, öv.

J.Press Ajándékutalvány*
Az üzletben lehetőség van Plastic kártya alapú Ajándékutalvány vásárlására 5.000 forintos címletekben.
Az ajándékutalvány a vásárlást követő 12 hónapig használható fel.
Az utalvány szabadon átruházható.
Az ajándékutalvány az üzletben lévő összes termék megvásárlására szabadon felhasználható.


A J.PRESS az alapanyagban, a kényelemben és minőségben megalkuvást nem ismerő igényes férfiak mindennapi választása.

Büszkék vagyunk rá, hogy az 1996-ban alakult európai gyökerű nemzetközi J.PRESS márka – mely a világ több, mint 30 országában védjegyoltalom alatt áll – a férfi zokni és fehérnemű szakértőjeként már több, mint 20 éve megbízható és stabil pont a férfiak életében. A stílusos óra vagy ápolt cipő mindenki számára láthatóan tanúskodik a viselőjéről. Azonban a valóban igényes férfi ugyanannyi figyelmet fordít a felszín alatt rejlő részletekre, az alsónemű minőségére és megjelenésére is.

A J.PRESS alsóneműk olyan magabiztos férfiaknak készülnek, akik a ruházatuk által érvényesülni kívánnak és nem megbújni mögötte! 

Ennek érdekében a márka fő stílusirányát a kiváló minőségű, klasszikus fazonú és színű darabok képviselik, melyek jól kombinálhatóak a felsőruházattal, és elengedhetetlen alapdarabokként nyújtanak biztos támaszt a férfiaknak a mindennapokban.

Hiszünk benne, hogy egy sikeres férfi életében fontos szerepet játszik a vonzó nő, ezért róluk sem feledkezünk meg, és nélkülözhetetlen alapdarabokkal várjuk nő vásárlóinkat is!

A hivatásunk, hogy megbízható minőséggel, jó ár-érték aránnyal és széles választékkal gondoskodjunk arról, hogy a vásárlóink valamennyi élethelyzetükhöz megtalálják a számukra legmegfelelőbb zoknit és fehérneműt.


Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!