POLGÁR Időjárás
Menü
 • AKÁR
  70 %
  KEDVEZMÉNY

  Elkezdődött a NYÁRI KIÁRUSÍTÁS A HELLY HANSEN üzletében! A Megjelölt termékek akár 70%-os  kedvezménnyel elvihetőek!

  RÉSZLETEK  AZ ÜZLETBEN! 

1 / 1

HELLY HANSEN

Bankkártyás fizetésre az üzletben van lehetőség.
Elfogadott utalványok: Helly Hansen ajándékutalvány
Forgalmazott márkák: Helly Hansen
Termékskála: Sportruházat, divatruházat, sportcipők, utcai cipők, fehérnemű

Járványügyi korlátozások:

 • Maximum 6 fő tartózkodhat egyszerre az üzletben;
 • Szájmaszk viselése kötelező,
 • 2 méteres távolság betartása a vásárlók között a sorban álláskor.


Helly Hansen márkát 1877-ben, a Norvégiában alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével. Maga a koncepció a Helly Hansen és a svéd síválogatott kapcsolatából született, akik nagyobb melegséget és sokoldalúságot szerettek volna vékonyabb, és minimális súlyú kivitelezéssel, méghozzá olyan változatokban, amelyek kiválóan használhatóak a havon, könnyen összecsomagolhatók, és utazáshoz is kimondottan praktikusak. 

 

A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® StayDry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.  A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. Emellett a márka öltözeteit a világ száznál is több síterepén dolgozó több mint 50 000 hivatásos szakember viseli, illetve a hegymászók, válogatott versenyzők, olimpikonok és a kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. 

 

A hiedelemmel ellentétben, miszerint Helly Hansen egyezséget kötött a skandináv mitológia isteneivel, hogy a lehetetlent teljesítve egy könnyebb, vékonyabb, ugyanakkor melegebb béléssel rukkolhasson elő, ez valójában az oslói székhelyű technikai ruházati márkánál tevékenykedő briliáns elmék érdeme. Négy éven át tartó kutatás-fejlesztés után sikerült ugyanis megalkotniuk a PrimaLoft®-tal együttműködésben a LIFALOFT™ bélést, amely mindenki számára elérhetővé vált 2018 őszétől. A megoldás a Helly Hansen Lifa® szálaiban rejlik, amely a kültéri felszereléseket illetően az egyik leginkább időtálló, legmagasabb teljesítményt lehetővé tevő anyag. 

 

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!