POLGÁR Időjárás
Menü

GANT MAN

Bankkártyás fizetésre az üzletben van lehetőség.
Elfogadott utalványok:
Vermont Ajándékutalványok, Gant Man Ajándékutalvány*
Forgalmazott márkák: Gant, La Martina
Termékskála: Divatruházat, utcai cipők, kiegészítők.

Járványügyi korlátozások:

  • Üzletünkben a munkatársainkon kívül egyszerre összesen 8 fő tartózkodhat.
  • Szájmaszk viselése kötelező!

*Gant Man Ajándékutalvány
Az üzletben lehetőség van Ajándékutalvány vásárlására, 10.000 Ft.- illetve 30.000 Ft.- értékben. (Természetesen egyszerre több ajándékkártya is vásárolható, ezek összege összeadódik a levásárláskor.)
Az ajándékutalványok a vásárlást követő 6 hónapig használhatóak fel.
Az utalványok szabadon átruházhatóak.
Az ajándékutalvány az üzletben lévő összes termék megvásárlására szabadon felhasználható.

 

A GANT az időtlen, kényelmesen lezser és tökéletesen elegáns stílus szinonimáját jelenti. Ezenkívül kozmopolita, így természetesen simul bele a világ összeg nagyvárosának utcáiba. Olyan emberek számára készül, akik teljes erőbedobással végzik a munkájukat, ugyanakkor képesek lassítani is és megélni mindent, amit csak szeretnének. Nemes és kecses módon.

Megismételhetetlen pillanatok a barátokkal való találkozás során, vagy épp egyedül egy pohár jó bor és kedvenc könyvünk társaságában. Ez az igazi luxus. Csakúgy, mint amikor egy órával korábban indulhatunk haza munkahelyünkről, amikor beülünk egy kávéra a kedvenc kávézónkba, vagy végre jut időnk golfozni egyet a többiekkel. E pillanatok mindegyikéhez született meg a GANT.

Otthona az Egyesült Államok keleti partja, amely mindig is az amerikai álom motorja volt, és mind a mai napig nagy inspirációt jelent. Berl Gantmacher a márkát 1949-ben alapította New Havenben, hogy mindössze néhány évvel később mindörökre megváltoztassa az amerikai és európai öltözködési stílust.
Minden az ingekkel kezdődött, amelyek hamar nagy népszerűségre tettek szert a kiváló minőségüknek és ötletes részleteiknek köszönhetően – ilyen volt például a „button-down” gallér vagy a „locker loop” akasztópánt. A GANT márka ingei az egyetemi stílus szinonimájává váltak, hiszen végtére is a Yale egyetemtől látótávolságra gyártották őket, amely az egyik legnevesebb amerikai egyetemnek számít.

LA MARTINA
A királyi sport ikonja


A La Martina márka szenvedélye a lovaspóló. Alapítója az olasz felmenőkkel rendelkező, karizmatikus argentin Lando Simonetti, aki számára e királyi sport szó szerint maga volt az élet.

Eredetileg a játékosok számára teljes professzionális felszerelést kínált. Az eredeti csapatmezei azonban a divat szerelmeseit a lovaspólón kívül is megszólították, így született meg a gondolat, hogy a La Martina márkát divatmárkává tegyék.

Argentína hamar szűk kezdett lenni a La Martina számára – nem csoda, hogy napjainkra a legjobb minőségű divatruházata, lábbelijei és kiegészítőinek játszóterét az egész világ jelenti – St. Tropeztől kezdve, Dubajon, Londonon, Rómán vagy Milánón át egészen Budapestig.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb akciókról!