POLGÁR Időjárás
Menü

BUDMIL = A KÖNNYEDSÉG ÖRÖME

2019. február 15
385
kényelmes budmil táska, cipő és ruházat

A KEZDETEK…


Az 1990-es 2000-es évek a magyar filmek mellett bizony egy új sportcsillag megszületéséről, a Budmilról is szóltak. Magyarország, és a divat fővárosának, Milánónak az anagrammáiból alkotott hazai márka egy sport- és szabadidő-ruházati brandként kezdte pályafutását, amelyből fokozatosan nőtte ki magát egy napjainkban már 37 saját üzlettel büszkélkedhető és továbbra is bővülő óriásvállalattá. A piaci rés megtalálása mellett mérhetetlen kitartás, kreativitás, szaktudás és persze szigorú elvek mentén életre hívott üzleti stratégia vezette sikerre a céget.

A Budmil kínálatának fókuszában mára a megannyi budmil táska és budmil cipő mellett a divatos, és kényelmes utcai ruházat áll.

Ha olyan darabokról és kiegészítőkről álmodozol, amelyekkel komfortosan, mégis stílusosan, az egyedi ízlésedhez passzolóan nézhetsz szembe a hétköznapok kihívásaival, akkor nálunk jó helyen jársz!

 

TEKINTSD MEG BUDMIL ÜZLETÜNKET!budmil kabát

Üzletünkben minden évszakban megleled a hozzád illő: Budmil táska, Budmil kabát, Budmil cipő, Budmil papucs választékot.

 

MIT REJT A BUDMIL TERMÉKPALETTÁJA?


A Budmil márka eredeti arculatát elsődlegesen a sport-, illetve iskolatáskák határozták meg. Az ízlések folyamatos és permanens megújulásában azonban a termékkollekció újragondolása és diverzifikációja elkerülhetetlenné vált. Egy idő után már nemcsak az edzőtermek és a tornatermek rajongóit kellett megszólítanunk, hanem szó szerint az utca emberét is.

 

Színre lép a divat világában a Fast Fashion
A stíluskeverés iránti igény erősödése kiváló lehetőséget kínált úgy a Fast Fashion cégeknek, ahogy a praktikumot és kényelmet hitvallásként valló sportmárkáknak, mint a Budmilnak is. Ennek megfelelően igyekeztünk eleget tenni az esztétikusságot a kényelemmel kombinálni imádó vásárlóközönség vágyainak is. A Budmil kabát kínálatától a Budmil cipő választékon át, a nyári Budmil papucsokig minden évszakban megleled üzletünkben a hozzád illő darabokat. Ha pedig itt az iskola szezon: a Budmil táska repertoár le fog nyűgözni!EGY BUDMIL OUTLET, AHOL MINDENT MEGTALÁLSZ!


Az M3 Outlet Polgár Bevásárlóközpont évek óta helyet ad az egyik legnagyobb Bumil Outlet üzletnek, ahol garantáltan minden szezonban találsz magadhoz illő darabot!

Kérdésed van máris?
Keresd meg Budmil Outlet üzletünk eladóit a következő számon: +36 52 573 214
Ha pedig az érdekel, hogy az üzletben be tudod-e váltani valamely utalványodat, szintén az eladóink tudnak majd segédkezet nyújtani, mivel az utalvány beváltásról minden üzlet maga rendelkezik.

 

budmil kabát m3outlet

Ősszel-és télen a Budmil kabátok széles választéka nyűgözhet le üzletünkben.

 

NÉZD MEG VAN-E A BUDMIL ÜZLETÉBEN MOST AKCIÓ!

 

 

DIVATTRENDEK A SPORTRUHÁZ VILÁGÁBAN


A sportosság virágkorát éli, ezért illene szót ejteni a piacon végbement trendváltozásokról. A következőkben a legfelkapottabb divatkérdéseket tárgyaljuk végig. Készen állsz? Akkor rajt!

 

 

Az Edzőtermi ruhák az utcára vonulnak!


Sose volt még ennyi edzőterembe sietni látszó ember az utcákon, mint 2018 –ban! Az Athleisure láz sokakat a hatalmába kerített, így tréninggatyók, jóganacik és leggingsek ezrei találták meg gazdájukat a szabadidőruhák és szerelmesei közül.

 

 

De mégis, miért?


E divatcunami kiváltó okai mögött többek között az aktív életmód népszerűségének növekedése áll. Olyan tulajdonságaik miatt, mint tartósság, vagy épp a gyűrődésmentesség a budmil szabadidőruha az aktív kikapcsolódás nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak. Mi tagadás könnyedén megőrizhető velük az ápolt és elegáns megjelenés anélkül, hogy kényelmetlen göncökben feszítve, kellemetlen illatfelhővel körülvéve élveznénk a mozgás örömét.

 

Megfogadtad, hogy idén végre trendbe szeded magad? Kezd az újévet egy budmil melegítő társaságában és ints búcsút stílusosan az ünnepek alatt felszaladt kilóknak.


 budmil ruházat táska

 

 

Te is rajongsz a futó-és sneaker cipőkért? Meg tudjuk érteni!


Néhány éve óriási divatcsavarnak lehettünk szemtanúi, amikor is hódító útjukra indultak a sportcipők. Eleinte sokan kételkedtek abban, hogy ezek a lábbelik képesek lesznek-e majd helytállni megszokott szerepkörükből is kiszakítva, de az új stílusterületek leigázása meglepően gyorsan és gördülékenyen zajlott. Mára pedig a sport -, és futócipő-piacán irgalmatlan erős verseny alakult ki. Hasonló népszerűségnek örvendhetnek majd 2019-ben is, hiszen továbbra is a lábbelik sztárjai maradnak a sportos stílust képviselő sneakersek, a klasszikus, bőr edzőcipők és a jól megszokott, letisztult tornacipők a kényelmes elegancia szerelmeseinek örömére.

budmil cipő
2019-ben is trendik marad a klasszikus megjelenésű Budmil cipő

 

Mindenki másképp viseli?


Az olyan divatdiktátor nemzetek, mint például Olaszország vagy Dél-Korea az elegánsan kényelmes viselet megszállottjai. Jól tükrözi mindezt, hogy míg náluk a sportcipő-magas szárú sportzokni kombináció kérdés nélkül elsöprő sikert aratva, már teljesen megszokott és követendő trenddé forrta ki magát a nemcsak a tinik, de a 20-as 30-es korosztály körében is, addig itthon még többnyire az enyhe ízlésficamban szenvedő, korosodó férfiak divatstigmájaként vizualizálódik. Az esztétikum és praktikum persze más megközelítésben is értelmezhető.

 

budmil cipő nőknek és férfiaknak

Leáldozott a titok zoknik időszaka?!


A legújabb párizsi divattrend szerint a titokzoknik csillaga már leáldozott, a nőknél a hagyományos értelemben vett bokavillantás is divatja múlttá vált. Megfelelő stílusérzékkel igazán ütős párossá alakítható egy sportcipő és egy merész színű, magas szárú, vastag sportzokni. Ahhoz, hogy az összeállítás ne fulladjon divatkatasztrófába, mindössze annyit kell tennünk, hogy a főbb ruhadarabokat illetve kiegészítőket hozzájuk színben illő fuszekli és budmil cipő kísérje az utcára.

 

Ha tavasz, akkor szövetkabát és sportcipő? Naná!


Hasonló sztereotípia uralkodott egy darabig a sportcipő-szövetkabát párosnál is, de itt az elegancia régi, poros szabályainak megszegése úgy tűnik, könnyebben megy, mint a zokninál.

 

 

Ideje újítani!


Kifejezetten üdvözítő hír volt ez a minden stílusban kanál egyéneknek, hiszen így tér nyílt a legális vandálkodásra a korábban egymással összeférhetetlen ruhadarabok és lábbelik összeválogatásánál. Itt megint csak a praktikusság győzedelmeskedett, hiszen míg a sportosabb stílusú cipők a rugalmasság, addig a szövetkabátok az ízléses gondoskodás mesterei. Mindez egyaránt felüdülés a hölgyeknek és az uraknak is.
A szebbik nemnek e kompozíció édesen bájos külsőt kölcsönöz, a férfiaknak pedig segít megőrizniük lendületesen fiatalos énjüket. Az egészben mégis az a legjobb, hogy végre kitörhetünk a tetszetős, de annál pusztítóbb lábbelik fogságából. Idén tavasszal is jó szolgálatot tehet majd ez az összeállítás a csípős, de sétára hívogató reggelek stílusos kivédésére. A Budmil női cipő kínálatából válogatva Te is könnyedén megidézheted a virágba boruló természet színeit.

 

HOL TALÁLOD MEG BUDMIL ÜZLETÜNK? KATTINTS!

 

 

MILYEN SZÍNEK ILLENEK VAJON HOZZÁM?


 

MA SINCS EGY DARAB RUHÁM SEM, AMIT FELVEGYEK…ismerős a probléma ugye? Segítünk!


Unod már, hogy a próbababán vagy a kedvenc filmsztárodon mindig minden jól áll, csak épp rajtad nem? Úgy érzed, mindent megteszel, hogy divatba rázd magad, de valahogy állandóan rossz helyre nyúlsz a ruhásszekrényedben? Nem vagyunk egyformák, így természetes, hogy amíg az egyik szín ott emel ki és azt, amit a legjobban szeretnél, addig egy másik színt viselve már nem vagy önmagad. Mi lehet ennek az oka? Legfőképp az, hogy eddig nem a hozzád illő tónusban gondolkodtál a ruhatárad összeválogatásánál. Azt ugyanis, hogy a hideg vagy meleg tónusú színek passzolnak-e hozzád jobban előbb a bőrödön kell megtapasztalnod.

 

budmil cipő edzéshez és futáshoz

Tudtad? Az, hogy milyen színű ruhát viselsz, nagyban meghatározza az aznapi hangulatodat.

 

Milyen színek illenek hozzám?


Az egyik legegyszerűbb módja eldönteni, hogy melyik csoportba tartozol, ha megnézed, hogyan viszonyulsz az arany és az ezüst ékszerekhez. A hideg tónusú bőrön inkább az ezüst, a meleg tónusnál pedig az arany pompázik teljes fényében. Ha épp nincs kéznél az ékszeres doboz, akkor sincs baj. Elég azt megfigyelned, hogy a vibráló fekete illetve hófehér darabok teszik elragadóbbá megjelenésed vagy árnyaltabb a kérdés és a piszkosfehérben, esetleg a barnás-feketés színben életre hívott darabok állnak közelebb hozzád. Hogy melyek lesznek 2019 tavaszának kedvenc színei? Az csak rajtad múlik! Egy biztos, a Budmil Debrecen és outlet üzleteiben mindenki megtalálja a maga számítását.

 

 

Tudod, hogy mely szín képviseli az idei évet? Meg fogsz lepődni!


A Pantone vállalat idén decemberben is felfedte a leplet a néhány nap múlva beköszöntő 2019-es év “hivatalos” trendszínéről. A kínai horoszkóp szerinti disznó éve úgy látszik nemcsak nevében, de megjelenésében is hellyel-közzel megidézi a kismalackák rózsaszínes bundáját. A szakzsargonban 16-1546-os kóddal jelölt, a köztudatban inkább csak ‘Living Coral’ fantázianéven futó árnyalatot azonban nem ők, hanem a virágállatok és a rózsaarany színnel dicsekvő halacskák ihlették. A döntés a szakértők szerint a melegség, meghittség és az optimizmus hármas fókuszában született, amit e kellemes pasztellszín tökéletesen megtestesít.

tavaszi női futó budmil cipő
A Living Coral színvilágától megihletett tavaszi női Budmil cipő neked sem okoz majd csalódást!

 

FASHION TERRORIST VAGY DIVATZSENI? TE MELYIK CSOPORTBA TARTOZOL?!

 


#1: Aki a monokróm színekhez húzódik?
A színek világa rendkívül gazdag, de akkor sem lesz unalmas az összkép, ha mi csak egyhez ragaszkodunk. Egy monokróm szett igazán elbűvölő, látványos és meglehetősen elegáns tud lenni akkor, ha tudjuk, mit mihez párosítsunk össze.
A talpig azonos színbe burkolódzás elsőre talán nem is hangzik annyira bonyolultnak, de akik divatanalfabétának érzik magukat és lövésük sincs mi a határ a ciki és az ízléses összeállítás között, bizony könnyedén Fashion terroristává válhatnak. Két dologra kell odafigyelni ahhoz, hogy monokróm megjelenésünkkel meghódíthassuk az utcák közönségét, testalkat és magasság.

#2: Aki szereti a monokróm színeket-élénkekkel párosítani?
A magas és erőteljes testalkattal megáldott hölgyeknél inkább a fél-monokróm megoldás legyen a befutó. Egyetlen színnek teret engedve ugyanis inkább csak „elnagyoljuk a dolgokat” a kevésbé előnyös oldalunkat kihangsúlyozva ezzel. A világos, vibráló színek is optikailag csak tovább nyújtanak a helyzeten.

Összegzésként
Ezek a testformák leginkább kontrasztokkal érzik a legjobban magukat, így például egy fekete felső és alsó mellett megfér egy fehér kiegészítő is. A testes hölgyeknél parányit árnyaltabb a kompozíció. A világos színek itt is inkább tabunak számítanak, de a sötétebb tónusú darabok előtt szabad a pálya, a belőlük összeválogatott monokróm szettek már kifejezetten előnyösek.

 


A Budmil szerteágazó fazon-, és színválasztékával tökéletes asszisztenciát biztosít a legjobb döntés meghozatalához.


 

MIÉRT VÁLASZD A BUDMIL OUTLET ÜZLETÉT?


#1: Outlet üzletben vásárolni azért jó, mert amellett, hogy világmárkák termékeivel bővíthetjük ruhatárunkat, folyamatos leárazásokba és akciókba futhatunk bele. Hát persze! Hiszen pontosan ez a jó outlet koncepció lényege!

#2: A kedvező árak mögött precíz forgalomkövetésnek és tervezésnek kell állnia, ez teszi lehetővé, hogy a népszerű, teljes értékű és jó minőségű darabok akár 30-50 százalékos kedvezménnyel várják az üzlet polcain legújabb tulajdonosaikat.

Nincs ez másképp a polgári Budmil outlet kínálatánál sem! Ráadásul a Budmil tavasszal is kedvező ajánlatokkal várja azokat, akik sikeresen kivédték a karácsonyi dömping támadásait és türelmesen kivárták a jól megérdemelt év eleji akciókat, amibe mi most is igyekeztünk izgalmas és népszerű darabokat becsempészni.

 

budmil táska sale

 

A BUDMIL tavasszal is a segítségedre lesz, hogy újra formába lendítsd magad!


Az aktív sportolás legegyszerűbb és legolcsóbb formája, ha otthon vagy a szabadban tornagyakorlatokba fogunk.

Az elmúlt évek városfejlesztési projektjeinek köszönhetően jelentősen bővült a sportolásra alkalmas mozgástér Debrecenben. Futópályák, kerékpárutak, kosárlabdapályák és szabadtéri fitneszparkok állnak az izomtömeg növelésére vágyó civis lakosság rendelkezésére. Mindez azonban semmit nem ér motiváció és hatékony felszerelés nélkül.

Egy Budmil szabadidőruha vagy egy Budmil melegítő gondos tervezőmunka eredménye, amit a Te mozgási igényeidhez formálva alakítottak ki, hogy a siker többé ne a részleteken múljon!

 

budmil táska szabadidőruha

 

Mi ennek az egésznek a tanulsága? A trendek folyamatosan változnak, a divatszabályok azonban mindig valahogy a kényelem maximalizálása irányába mutatnak. Ölts magadra egy ízléses és megnyerően praktikus külsőt Te is a Budmillal!


Hisz tudod, a Budmil nemcsak egy márka a sok közül, hanem egy életérzés, egy stílus!


címkék: