POLGÁR Időjárás
Menü
 • kényelmes budmil táska, cipő és ruházat
  2019. február 15
  46
  A KEZDETEK…
  Az 1990-es 2000-es évek a magyar filmek mellett bizony egy új sportcsillag megszületéséről, a Budmilról is szóltak. Magyarország, és a divat fővárosának, Milánónak az anagrammáiból alkotott hazai márka egy sport- és szabadidő-ruházati brandként kezdte pályafutását, amelyből fokozatosan nőtte ki magát egy napjainkban már 37 saját üzlettel büszkélkedhető és továbbra is bővülő óriásvállalattá.
 • Adidas üzlet folyamatos akciók és kedvezmények
  2018. november 22
  736
  Itt mindent megtalálsz, ami Adidas, a korábbi kollekcióktól a legújabbakig! Keresned sem kell az alkalmat a kedvezményes vásárlásra, hiszen nálunk egész évben legalább 30% de akár 70%-os árengedményeket találsz.
 • bevásárlóközpont Debrecen közelében világmárkákkal
  2018. november 12
  591
  Ehhez nem is kell messzire menned: az M3 Outlet Polgár egy impozáns bevásárlóközpont Debrecen városához közel, ahol a vásárlás=szórakozás!

  Unod már a hagyományos bevásárlóközpont hangulatot? Látogass el hozzánk!
  Apró próbafülkék, végeláthatatlanul kígyózó sorok, elkapkodott ruhadarabok, amelyek akár naponta visszaköszönnek valakin? Kényelmetlenül magas árak, tolongó tömeg? Nah, ezt most felejtsd el! Nálunk egész évben számos akcióval találkozhatsz!
 • divatmárkák, kedvezmények
  2017. május 18
  3086
  Az M3 Outletben a megérkezésed pillanatától gondoskodunk róla, hogy végig jól érezd magad nálunk.

  Ingyen parkolhatsz, a wifi az Ételudvar és a kávézó területén szintén ingyenes.

  Ahogy mobilodat, tabletedet és a többi kütyüt is ingyen feltöltheted mobiltöltő-állomásunkon.

  A gyerekeket kölyökklubbal és játszóházzal várjuk, hogy a család legkisebb tagjainak is igazi élmény legyen a nálunk töltött idő.