POLGÁR Időjárás
Menü
 • kabátok az őszi hűvös időkre
  2019. október 02
  269
  Megérkezett a hűvösebb idő, lassan röpködnek azok a csípős mínuszok is, így ezzel együtt kezdetét veszi a ruhatárunk cseréje: a lenge nyári ruhák, csinos sortok és papucsok most egy időre a szekrény mélye kerülnek, azonban újra előáshatjuk kedvenc csizmáinkat, kellemes kötött pulóvereinket és divatos kabátjainkat.
 • társ az utazásban samsonite táska, bőrönd outlet
  2019. szeptember 19
  103
  Egy utazás megtervezése sokszor fáradtságos feladat: éjszakákba nyúlóan keressünk-kutatjuk a legmegfelelőbb szállást, lázasan pásztázzuk a légitársaságok legkedvezőbb ajánlatait, a fárasztó pakolásról és az előkészületekről nem is beszélve. Ez nem csak egy várva-várt nyaralásra lehet igaz, de bizony egy rövidtávú üzleti útra is szükségünk lesz a megfelelő kellékekre.
 • Kezd el a bevásárlást már most az iskolakezdéshez! Cipők, iskolatáskák számos márkában!
  2019. július 30
  510
  Még alig lett vége az előző tanévnek, de már rettegéssel tölt el az újabb iskolakezdésre való felkészülés gondolata? A gyerekek nőnek, mint a gombák, csak szorít már az a fránya tornacipő vagy csak kellene már egy tartósabb iskolatáska, amit talán kevésbé fognak elnyűni a mázsás súlyként nehezedő tankönyvek.
 • Triumph fürdőruha a nyári nyaralásokhoz
  2019. július 10
  463
  A hosszú, már-már végtelenségnek tűnő hónapok várakozása után, újra elérkezett a nyári forróság ideje, és ezzel együtt a strandolás időszaka.