POLGÁR Időjárás
Menü
 • Mi alapján vilassz futócipő kínálatunkból.
  2020. január 17
  54
  Szinte teljesen mindegy, hogy naptárunk lapja melyik évszakhoz fordul éppen, a futás még mindig az egyik legközkedveltebb sportnak számít ahhoz, hogy ismét mozgásba hozzuk magunkat. Nem számít, ha kezdő vagy, netán újrakezdő, egy megfelelő futócipőre mindenképpen szükséged lesz, melyhez most az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpont legismertebb világmárkái lesznek a segítségedre!
 • Adidas női és férfi cipők, adidas bakancs a túrázni vágyóknak
  2020. január 04
  123
  Az életünk jelentős hányadát cipővel a lábunkon töltjük el, így nem mindegy, hogy milyen lábbelibe bújunk bele nap, mint nap. Ha meguntad, hogy évente cipőcserére szorulsz, és olyan prémium kategóriás világmárka darabjaival tennéd kényelmesebbé a mindennapjaidat, amelyek emellett elképesztően divatosak is, nézz körül az Adidas női cipő és Adidas férfi cipő kollekciók között, hogy biztosan ne csalódj újra!
 • 2019. november 18
  215
  A verseny időtartama: A verseny a poszt megjelenésétől számítva (2019.11.19.) 2019.11.24-ig tart.
 • készülj fel a hidegre, meleg pulóverek igazi világmárkáktól
  2019. november 11
  246
  Vajon milyen lenne az ősz az aranysárgán ragyogó falevelek, vagy a tél a hófehér havas táj nélkül? Legalább annyira elképzelhetetlen, mint a hideg időjárás, a szuper meleg téli pulóverek és egy bögre forrócsokoládé nélkül!